Meer over Stichting Essentius

Essentius is de overkoepelende stichting voor 9 basisscholen in de gemeente Oude IJsselstreek en Aalten. De Mariaschool is hier ook onderdeel van!

Essentius staat voor het bieden van kwalitatief, passend en hoogstaand onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ons onderwijs beantwoordt aan alle specifieke ontwikkelingsbehoeften van ieder kind, ook bij meer complexe ondersteuningsvragen. Met een team van 170 medewerkers proberen wij onze leerlingen dagelijks zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling. 

Wij geloven in werkplezier, in elke dag een beetje beter, in veiligheid en eerlijkheid. Inclusiviteit is het verbindende element. Hiermee creëren wij een fijne sfeer en goede samenwerking met iedereen die betrokken is bij Essentius. Op die manier zorgen we ervoor dat we Gezamenlijk, Grenzeloos kunnen Groeien!

Wil je meer van Essentius zien? Bekijk de website van Essentius of volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook. Hier delen wij regelmatig updates over onze scholen, activiteiten, verhalen van medewerkers en meer!