Welkom op onze school, waar het groene schoolplein uitnodigt tot avontuurlijk spel temidden van natuurlijke materialen, waar kinderen worden uitgenodigd om te ontdekken en te spelen.

Bij ons heerst een warme en toegankelijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt, of het nu gaat om leerlingen, ouders of personeel. Ons team staat klaar om elk kind te begeleiden en te ondersteunen in hun basisschoolperiode. Hierbij hebben we een aantal specialisten in ons team en binnen Essentius, die ons hierbij extra ondersteunen. We geloven in passend onderwijs en bieden daarom een gedifferentieerd lesaanbod aan dat inspeelt op de unieke behoeften van elke leerling.

Naast ons rijke aanbod aan vakken, vinden we het belangrijk dat onze leerlingen zich ook in de Engelse taal kunnen uitdrukken. Daarom bieden we Engels aan in alle groepen. Op deze manier krijgen onze leerlingen een goede basis voor de toekomst waarbij Engels kunnen spreken een belangrijke rol speelt. Ook hebben de leerlingen twee keer per week circuit waarbij onderdelen als programmeren, koken, dans/drama, etc. aan de orde komen.

Tot slot zijn we blij dat we de leerlingen op onze school naast de bovenschoolse plusklas, ook een plusklas (de PPT) binnen onze school kunnen bieden, waar zij worden uitgedaagd en gestimuleerd. Hier krijgen ze de ruimte om met projecten aan de slag te gaan, waarbij zij ondersteuning krijgen van de leerkracht in dit proces.

Kortom, bij ons op school streven we ernaar om een inspirerende en inclusieve omgeving te creëren waar elk kind kan bloeien en groeien. Kom en ontdek de wereld van mogelijkheden die op u wacht bij ons op school!